sunnuntai 25. syyskuuta 2016

AAMUGOLFFIT AURINGONNOUSUN AIKAAN OVAT PARHAITA

Rakastan aikaisia herätyksiä, pitkiä ja runsaita aamupaloja sekä omia hetkiä aamuisin, jolloin saan rauhassa lueskella uutisia, blogeja ja selailla muita kiinnostavia juttuja netistä.

Viikonloppuaamut ovat parasta mitä tiedän. Rakastan lähteä silloin aamusta tai aamupäivästä harrastusten pariin, kuten golffaamaan ja aikaiset tiiaukset ovatkin mielestäni parhaimpia lähtöaikoja.




Tiiasimme tänään klo 8.30 Nevaksessa. Matkaan piti lähteä tuntia aiemmin eli noin klo 7.30. Lähtömme ei ollut ihan aikaisimmasta päästä golfareille, vaikka muuten se saattaa olla monen makuun liian aikainen herätys sunnuntaille. Aamuvirkuimmat tiiaavat yleensä jo klo 7.00 lähtien.

Mikäli olen lähdössä aikaisin golfaamaan teen yleensä aamiaiseväät valmiiksi jo edellisiltana. Nappaan myös kahvin termariin, jossa se pysyy lämpöisenä pitkään. On ihana hörppiä aamulla kahvia ajaessa kentälle ja usein sitä riittää vielä ensimmäisten väylien ajaksi.


Tuhdit ja proteiinipitoiset aamiaissäpylät ovat loistavia eväitä aamukierroksille
Viikonloppuaamuisin kentälle ajaa nopeasti, sillä ruuhkaa ei ole

Aamukierrosten tunnelma on maaginen, etenkin auringonnousun valossa. Aamukosteus haihtuu vielä kentältä ja eläimet pujahtelevat kenttien laidalla. Ilma tuntuu raikkaalta ja hapekkaalta. Luonto näyttäytyy jotenkin voimakkaampana. On hienoa olla ulkoilemassa, kun muut vasta heräilevät.




Tänään ei ollut paras kierrokseni, sillä draivit ja putit takkuilivat (edelleen), mutta pelaaminen oli todella kivaa ja päivä käynnistyi freshisti. Olen yleensä virkeimmilläni ja parhaimmillani muutenkin aamuisin ja aamupäivisin, joten keskittymistä vaativat jutut on hyvä ajoittaa niihin. Osallistun esimerkiksi mieluiten kisoihin, jotka starttaavat heti aamusta.

Mihin aikaan te muut tykkäätte käydä golffaamassa? Ovatko aikaiset auringonnousugolffit upeita vai nautitko eniten rauhallisista iltagolfeista päivän hämärtäessä?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti