lauantai 8. lokakuuta 2016

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET OCTOBERFEST SCRAMBLEN MERKEISSÄ

Vietimme tänään golfkauden päättäjäisiä ystäviemme kanssa osallistumalla neljän hengen Octoberfest scrambleen Vihdissä. Olin odottanut koko viikon innokkaasti kisoja, sillä tiesin että päivästä tulisi hauska, rento ja sopivasti sekoilua, sillä porukkamme ei ole turhan vakavaa sakkia. Kyseessä olivat myös ensimmäiset scramblekisani ikinä.

Rapsakka tuuli "virkisti", kun saavuttiin Vihtiin

Pystyisinköhän golffata näissä Uggeissa?

Lokakuu on ollut todella viileä ja odotettavissa oli kylmä ja tuulinen päivä ulkona. Mitä sitä ei golfin eteen kärsisi! Olimme varautuneet lämpimin varustein ja lämmikkein rentoon kisaan, joten onneksi ei tarvinnut vielä kalista ihan jääpuikkoina ja pelaaminen pysyi vielä ihan miellyttävänä.

Kisat alkoivat erittäin kovan syystuulen kirvoittamana ja ekan ysin jouduimme pelaamaan lähinnä vastatuuleen. Onneksi tuuli kuitenkin laantui ja saimme lopulta nauttia peleistä auringon porottaessa!




Scramble on todella hauska pelimuoto ja toimi neljän hengen joukkueilla erittäin hyvin. Etenkin meidän jengissä kaikki pelaajat olivat erittäin hyödyllisiä ja vaihtelevasti joku onnistui aina hyvin. 

Neljän hengen scramble on todellista hyvän mielen golfia, sillä joku joukkueesta lyö yleensä aina hyvin. Muiden onnistumisista iloitsee eikä omista epäonnistuneista lyönneistä tarvitse murehtia liikaa. On myös hauska tehdä ”helpommin” pareja ja birkkuja, joista en pääse liikaa vielä omassa pelissä nauttimaan. Näin onnistumisen tunteita tulee enemmän ja peli on leikkimielisempää normaaliin golfiin verrattuna. 

 Meidän jengi aka The Dream team
Suosittelen rohkeasti kokeilemaan scramblea, itse ainakin yllätyin erittäin positiivisesti miten rentoa ja hauskaa pelaaminen oli joukkueena. Etenkin näin syyskaudella scramble tuntui toimivan tosi hyvin  pelimuotona ja virkisti, kun on kesän lähinnä pelannut vain ”omaa peliä”.


Pelasimme joukkueellamme yhteensä 72 lyöntiä eli kentän pariin. Joukkueemme yhteistasoituksella pelasimme 5 alle parin. Parien lisäksi teimme kolme birkkua ja kolme bogia. Se ei tällä kertaa riittänyt palkintosijoille. Palkinnotkaan eivät tällä kertaa olisi olleet mitään erikoisia vaan tänään nautittiin lähinnä rennosta kisafiiliksestä ja octoberfestin mukaisesti oluesta, perunasalaatista ja erilaisista saksalaisista makkaroista. 


Hyvää lokakuuta kaikille!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti