sunnuntai 18. syyskuuta 2016

AURINKOISET SYYSGOLFFIT

Syyskuu on ollut aurinkoinen, mikä on tarkoittanut hyviä puitteita myös golfeille. Kierros kirpsakassa, mutta aurinkoisessa syyssäässä on luksusta, sillä hapekkaan ilman lisäksi saa nauttia upeista eri ruskan väreistä, jotka kylpevät kultaisena auringossa.


Minä ja Caddie

Huomasin aamulla GoGolfin sivuilla tarjouksen Gumböle Golfissa ja päätin extemporena lähteä kokeilemaan uutta kenttää. Tarjouksena oli  9 reikää 20 eurolla. Tarjouksen lunastaminen ei edellyttänyt GoGolfin jäsenyyttä, joten siihen oli helppo tarttua, vaikka en ollut jäsen. Ostaminen sujui GoGolfin kautta vaivattomasti ja Gumbölen erittäin ystävällisen caddiemasterin kautta sai  varattua nopeasti lähdön.  Kenttä sijaitsee n. 24km päässä Helsingin keskustasta, joten sinne oli nopea ajaa. Isäni lähti caddieksini nauttimaan kauniista päivästä ulkona, mikä oli erittäin mukavaa.

Caddieni toimi myös valokuvaajana
Ilma oli syksyisen viileä, mutta aurinkoinen. Mielestäni paras tapa pukeutua aurinkoiseen syysgolfiin on laittaa alle hyvä, esimerkiksi merinovillaa sisältävä tekninen lämpöpaita ja päälle tuulta pitävä thermotakki. Lämpöpaita alla pitää lämpimänä, mutta on samalla hengittävä. Hankin jokin aika sitten Golf Centeristä Puman-pitkähihaisen verkkatakin, joka on ollut täydellinen teknisen paidan päälle viileneviin päiviin.







Kierros sujui ihan hyvin, vaikka draivini takkuilevat edelleen. Onnistuneilla rautalyönneillä sain kuitenkin pelastettua ysin lopputuloksen. Gumbölen etuysi oli mukava pelata ja menisin sinne mieluusti uudelleenkin. 


Aurinkoisia syysgolffeja kaikille! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti