maanantai 5. syyskuuta 2016

HELSINGIN YLPEYS - TALI GOLF

Kävimme sunnuntaina pelaamassa legendaarisella Helsingin Golfklubilla Talissa, joka on Suomen vanhin golfseura. Kenttä on lähimpänä Helsingin keskustaa ja erittäin suosittu.

Olen pääkaupunkiseudulta kotoisin ja asunut lähelläkin Tali Golfia, joten oli hienoa päästä kokeilemaan kenttää, jota on tullut lenkkipolun varrelta joskus ihasteltua. Tartuimme "Viikonlopun iltastartti" -t
arjoukseen, joka on 120 euroa koko lähtö viikonloppuisin klo 15 jälkeen.











Sunnuntaille osui kaunis aurinkoinen sää, joten saimme nauttia peleistä loistavassa kelissä. Tosin edellisenä päivänä oli satanut erittäin rankasti, joten pelien haastavuutta lisäsi erittäin märkä kenttä ja vesiesteiden määrä tulvimisen vuoksi. 

Auringon paisteesta huolimatta itselle osui yksi kesän hankalimmista kierroksista. Pelini oli todella sekaisin eikä siitä jäänyt muutamia hyviä putteja ja joitakin lähestymisiä lukuunottamatta muuta muisteltavaa. Kentän seassa menee osittain yleisiä kävelyteitä ja välillä pelotti sivullisten puolesta, sillä oma peli takkuili pahasti ja koetteli hermojani.Eräs draivini lähti erittäin kovaa, mutta osui puuhun ja pallo pomppasi edellisen väylän griinille taaemmas pallon tiiauspaikalta. Eräässä lyönnissä onnistuin lyömään pallon märän maan sisään. Kaikki on  golfissa mahdollista ja "trickshotteja" tulee välillä niin hyvässä kuin pahassa. Oli hieman tuskaisaa kaivaa pallo mudasta hetken ihmeteltyäni minne se oikein "lensi". 

Ei mikään ihme, jos oli golfhermot hieman koetuksella. Omalla kohdallani on ollut pientä suvantovaihetta kehityksessä tai ylipäätään pelin sujuvuudessa, joten golfhermot ovat olleet viime aikoina normaalia enemmän koetuksella. 







Tali on puistomaisen kaunis kenttä, jota oli hauska käydä kokeilemassa. Kentän sijainti on luksusta monelle helsinkiläiselle ja mahdollistaa siksi golfin peluun arkisin. 








Bunkkerit olivat vetisiä rankkasateiden jäljiltä


Kenttä on suljettu, joten jos haluat jäseneksi niin tulee sinun tehdä jäsenanomus.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti