maanantai 21. marraskuuta 2016

GOLFIN TALVITREENIKAUSI KÄYNTIIN

Sunnuntaiaamu valkeni ulkona harmaana ja vesisateisena, mutta tämä mimmigolffari pakkasi bäginsä autoon ja hurautti golfhalliin, jossa oli kirkkaat valot, vihreät näkymät ja vesi liplatti.

Noin kuukauden kestäneen golftauon ja flunssapäivien jälkeen golfhallille lähteminen oli pienen kynnyksen takana, mutta alkuun pääseminen on aina vaikeinta. Talvitreenaaminen on nyt käynnistetty ja ekat treenit tuntuivat tosi hyvältä. Odotan, että pääsen oikein kunnolla pureutumaan lyöntitekniikkaani ja parantamaan swingiäni tulevien talvikuukausien aikana.

Ei näkynyt muita mimmigolffareita

Talvihallina Season Golf

Kuten olen aiemmin kirjoittanut rangeharjoittelustani, niin olen pedantti ja haluan lyödä mahdollisimman kevyesti ja pitkälle tavalla, joka ei liikaa kuluta kroppaa. Kesällä on kiva keskittyä enemmän pelaamiseen, joten talven voi pyhittää rauhassa viilaamiseen.

Moni saattaa ajatella talvihallissa pressuun lyömisen tylsäksi, mutta suosittelen kokeilemaan, jos et ole sitä vielä tehnyt. Ei humisevassa hallissa tietenkään samanlaista hohtoa ole kuin kesällä rangella ilta-aurinkoon lyödessä, mutta talven pimeinä iltoina se voi piristää kummasti.

Sininen pressu kuvasti vettä ja sen keskelle oltiin tehty jopa pieni liplattava puro





Talvitreenaamiseen on monta vaihtoehtoa.  Voi osallistua joko oman seuran yhteisiin talvitreeneihin, golfkoulujen ryhmätreeneihin, joita on useita tarjolla, tai sitten ottaa yksityistunteja. Itse ajattelin tänä talvena ottaa yksityis- tai paritunteja.  Tarkoitus on ottaa säännöllisesti tunteja pron opissa, jotta kehitystä tapahtuisi ja oikeaan suuntaan.




Lähiviikkoina kirjoitan blogiin tarkemmin treenieni sisällöstä, stay tuned!

Miten te treenaatte talvella ja kuinka usein?









2 kommenttia:

  1. Itsekin olen käyny jo hallissa lyömässä muutaman kerran. Simulaattorikin on yksi hyvä vaihtoehto pelkälle perus swingi harjoittelulle, pääsee hieman "pelin makuun". ⛳️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Peppi! Kiva kuulla, että muillakin talvitreenit käynnistyneet! Tarkoitus itsekin kokeilla simulaattoria tänä talvena ja kirjoittaa kokemuksesta :)

      Poista