keskiviikko 2. marraskuuta 2016

LÄHTISINKÖ GOLFMATKALLE?

Tänään satoi ensilumi ja on pakko hyvästellä golffit ainakin hetkeksi.

Ajatukset karkaavat nyt viimeistään johonkin lämpimään ja aurinkoiseen kohteeseen, jossa voi tuntea hiekan varpaiden välissä, kuulla meren kohinan ja tuntea vieraiden, mutta herkullisten tuoksujen leijailevan. Mitä jos silmissä siintäisi vielä auringonpaisteessa kaunis vihertävä golfkenttä?



Pelkästään lomasta haaveilu tuo valoa pimeyteen. On tullut aika suunnitella oma pakomatka talven keskelle, jotta jaksaa kesään asti. En ole kesän mini golflomaa Virossa  Huom. ei siis minigolflomaa;)  lukuunottamatta tehnyt ikinä aiemmin golfmatkaa.

Olen kuitenkin luonteeltani aktiivilomailija, joten golfmatka jossain lämpimässä kuulostaisi täydelliseltä vaihtoehdolta tänä talvena. Haluaisin lähteä reissuun joko joulu/tammikuussa tai sitten ottaa varaslähdön kauteen ja lähteä lopputalvesta maalis/huhtikuussa.




Matkan suunnitteleminen on jo mielestäni osa reissua, vaikka se välillä vaatiikin aikaa ja tutkimista. Vaihtoehtoja ja matkanjärjestäjiä on yhtä paljon kuin mielipiteitäkin.

Dubai olisi lämmin, aurinkovarma ja lentoaika siedettävä. Thaimaassa olen ollut useasti, mutta en ikinä golffaamassa. Vietnam kiehtoisi kovastikin muuten, mutta onko se paras vaihtoehto golffeille.

Euroopassa ei ole vielä joulu/tammikuussa välttämättä kovin lämmintä, mutta lopputalvesta voisi olla mukavaa ottaa varaslähtö kauteen. Portugali kuuluu Euroopan lempikohteisiini ja golffikohteena ilmeisesti erittäin hyvä.

Florida olisi erittäin mieluinen, mutta tämän vuoden säästöt eivät taida siihen riittää, sillä siellä viettäisi sitten pidemmän ajan. Etelä-Afrikka kiinnostaisi, mutta ei ehkä vielä.



Toistaiseksi olen kuitenkin Suomessa ja pehmeän hiekan sijaan tunnen routaisen maan ja narskuvan lumen nilkkureideni alla. Heti, kun olen varannut matkan voin aloittaa odottamisen.

Mitä golfmatkoja muilla on suunitteilla? Minne aiot matkustaa ja milloin? Vinkkejä hyvistä golfdiileistä ja kohteista otetaan mieluusti vastaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti