tiistai 18. elokuuta 2015

VÄLINEURHEILUA?


Minulla ei ollut mitään varusteita suoritettuani green card -kurssin ja hieman tuskastutti katsoa välineiden hintoja kaupoissa. 

Päätin aloittaa käytetyistä varusteista, sillä  olin edelleen hieman epävarma lajivalinnastani. Sattumalta löysin Facebookin kaupunkikierrätysryhmän kautta täydelliset Adidaksen vedenpitävät golf-kengät, jotka loistivat hohdokkaana uutuuttaan. Ne olivat olleet omistajansa jaloissa kerran. Sitten oli into lopahtanut. Golf tosiaan vaatii rautaisia hermoja alussa. Kaupan päälle tämä ystävällinen myyjä antoi vielä rautamailat, joilla olen ensimmäisen kesäni pääsääntöisesti pelannut. Mailat ovat ikivanhat, aika kapeat päästä olevat Palmerit. Sellaista merkkiä ei taida enää ollakaan. Vintage-mailat siis! Otin ne tyytyväisenä vastaan ja päätin, että pakko se on oppia lyömään niillä vaikka eivät varmasti helpoimmasta päästä ollutkaan. Lyönti osuu paremmin pallon alle, jos mailan lapa on paksumpi ja painavampi. Tämä olisi ollut minulle suuri apu tänä kesänä.

Pegon lahjakortilla kävin ostamassa hanskan, palloja ja pyyhehupun bägiin. Bägin löysin aiemmin jo Löfkullan demo-päiviltä poistohintaan vain 10€, ainoa miinus oli että bägistä puutui  huppu. Golf Centerissä oli naisten viikonloppu piipahtaessani siellä ja mukaan tarttui iso valkoinen sateenvarjo 10€:lla ja tii-pusseja sekä vielä kirkkaan pinkkejä palloja. Ne oli niin hienoja! Ja siis nimenomaan oli. Ei kestänyt kauaa kun kaikki pinkit pallot katosivat jonnekin lampien ja purojen pohjamutiin. Alussa ei kannata pistää rahaa niihin kalleimpiin palloihin vaan ostaa kiltisti perus Wlsonin smartcoreja tai vastaavia. Ne nimittäin katoavat hyvin pian ja lopulta tajuat että puolet omaisuudesta makaa lammenpohjassa.

Pääsin hyvin alkuun näillä välineillä:

-rautamailat ja putteri
-pallot
-hanska
-bägi + pyyhe
-sateenvarjo
-vedenpitävät golf-kengät (kunnon piikeillä)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti