keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

MAISTIAINEN GOLFIA ITÄVALLASSA

Sain pienen maistiaisen keväällä miltä tuntuu golfata ulkomailla. Lähdimme Itävaltaan roadtripille maaliskuussa. Kiersimme pieniä alppikyliä ja kävimme lautailemassa eri hiihtokeskuksissa keväisillä hangilla. Reissun viimeinen etappi oli perinteikäs Bad Gastein, jonne ajaessa ohitimme kivan näköisen golfkentän lähellä kylän keskustaa. Bad Gasteinissa oli ehtinyt kevät jo pitkälle ja viimeisenä päivänä olimme laskeneet niin paljon, että halusimme tehdä jotain muuta. Päätimme mennä katsomaan olisiko golfkenttä tai range auki.


Huhuilimme tyhjällä golfkentällä, joka oli vielä suljettu. Olimme jo luovuttamassa, kunnes yhtäkkiä läheisen talon parvekkeelta kuului vihellystä ja vahvalla brittiaksentilla varustettu herra kyseli mitä etsimme. Pian tämä superystävällinen herra oli yhdistänyt meidät golfkentän omistajan kanssa ja pääsimme korkkaamaan kentän ensimmäisten joukossa. Virallisesti kenttä avattiin vasta seuraavalla viikolla. Pelasimme 9 reikää, joka kustansi meiltä 25e. Golfbägit saimme lainaan 10e:lla. 


Aurinko paistoi ja oli upea fiilis päästä jälleen vihreille kentille, etenkin kun maisemia ympäröi jylhät lumihuippuiset vuoret. Oli onnellinen olo ja tajusimme, että kesä on ihan nurkan takana ja pian pääsisi taas golfaamaan enemmän. 



Lyönnit sujuivat yllättävän hyvin, paljon paremmin kuin olisi voinut kuvitella. Sain lainaksi TaylorMaden Burner SuperLaunch mailat, joilla pallo lähti ilmaan kuin unelma ja lyönnit tuntuivat kevyiltä. Päätin, että tulevana kesänä hankin samanlaiset mailat. Koko 9 meni yhdellä pallolla ja golfaaminen oli ihanaa auringon lämmittäessä.




Mikäli vierailet Bad Gasteinissä kesäaikaan käy ihmeessä golfaamassa, täältä löytyy klubin yhteystiedot.






Bad Gasteinissa oli muuten myös hyvät laskettelumäet, joiden jälkeen pystyi mennä rentoutumaan thermal spa-kylpylään. Suosittelen lämpimästi!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti