maanantai 27. kesäkuuta 2016

TERVETULOA KOTIIN TAYLORMADEN SUPERFAST -RAUDAT!

Olen kirjoittanut aikaisemmin ensimmäisistä rautamailoistani, jotka nopeasti viime kesän lopussa vaihtuivat golfmentorini vanhoihin miesten Shlazinger-rautamailoihin. Miesten rautamailoilla pystyy naisetkin pelaamaan, mutta mailojen lavat ovat hieman raskaammat, jolloin tarkkuus heikkenee. Tajusin tämän todellisen merkityksen pari viikkoa sitten kun sain itselleni omat naisten rautamailat, jotka ostin jokin aika sitten käytettyinä golfpiste.comista.




Aloitin uusien rautamailojen metsästyksen heti kauden alussa toukokuussa. Olin kokeillut Itävallassa golfatessani Taylor Maden Burner Superlauncheja, joihin ihastuin, sillä mailoilla lähti pallo kevyesti ja helposti ilmaan. Superlauncheja ei oikein tullut vastaan, kunnes huomasin ilmoituksen naisten Taylor Maden Burner 2.0. -rautasetistä graffittivarrella. Nämä mailat olivat ehkä hieman haastavammat saada pallon alle kuin Superlaunchit, mutta muuten melko samanlaiset. Golfmentorillani on tällä hetkellä samanlaiset miesten mailat ja hän vakuutti, että mailat ovat superhyvät ja pelaisin niillä vielä monta vuotta. Superlaunchit olisivat saattaneet käydä hieman aiemmin tylsäksi, jos kehitys olisi nopeaa. 

Sain neuvoteltua täydestä rautasetistä 200e hinnan + postituskulut. Mailat olivat erittäin hyvässä kunnossa, ja esimerkiksi rauta-5 oli hädin tuskin ikinä ollut käytössä. Olo oli kuin jouluna, kun posti toi paketin suoraan kotiin. Myyjän kanssa asiointi oli asianmukaista, nopeaa ja helppoa. Hieman jännitti, sillä en päässyt katsomaan/kokeilemaan mailoja ennen ostoa.

Mailateknologia ei ole kehittynyt niin paljon, että kyseiset mailat olisivat olleet liian vanhat. Käytetyt mailat toimivat ihan yhtä hyvin kuin uudetkin kunhan naarmuja ei ole pahasti ja gripit ovat kunnossa. Kannattaa käydä googlaamassa ahkerasti infoa raudoista, jotka olet ostamassa tai mikäli mahdollista - käydä rangella testaamassa.

Uudet rautamailat ovat toimineet kuin unelma. Lyönneistä on tullut pidempiä, kevyempiä ja tarkempia. Totutteluun ei mennyt kuin yksi kierros ja rangella käynti. Olin  tehnyt oikean ostopäätöksen, sillä mailat todella sopivat minulle täydellisesti. Händärinikin putosi äskettäin 34:seen, johon olen heti uusilla mailoilla muutamia kierroksia jo pelannut ja välillä vähän allekin sen. Näillä minun pitäisi pärjätä ainakin tasoitukseen 10 asti, eli ehkä vielä pari kesää! ;)

Enää puuttuu naisten draiveri ja naisten hybridi tai hyvä väyläpuu. Niistä otetaan mielellään vinkkejä ja linkkejä vastaan!

Mikäli etsit uusia mailoja, etkä halua välttämättä kaupasta käyttämättömiä niin tsekkaa ainakin:

Facebook Golf / ostetaan ja myydään
https://www.facebook.com/groups/1650365138531326/?fref=ts 

Golfpiste.com / pörssi
http://golfpiste.com/porssi/

Tyytyväinen golfari












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti