torstai 30. kesäkuuta 2016

ENSIMMÄISET GOLFKISAT - HUOMENNA!

Mentorini yllyttämänä ajauduin ilmoittautumaan tänään extempore elämäni ensimmäisiin golfkisoihin. Ja kisat ovat jo huomenna! 

Aloitan onneksi erittäin rennosta ympäristöstä, sillä kyseessä on uutuuttaan vihertävän Tapiola Golfin Golf Center-liikkeen avajaiskisat eli "rennot ysikisat": http://tag.nexgolf.fi/tag/CompetitionAttachment?id=552. Hienoa päästä kokeilemaan golfia TAGiin, sillä lapsuudenkotini sijaitsee ihan lähellä kenttää ja siellä on tullut paljon vietettyä aikaa jo ennen kentän rakentamista. Olen kuullut myös kentästä paljon hyvää! Haluan ehdottomasti mennä myös tsekkaamaan GolfCenterin liikkeen ja huomenna taisi olla paljon mielenkiintoisia avajaistarjouksia. 

Huomenna voi jännittää draivaus ekassa tiiboksissa!

Olen luonteeltani erittäin kilpailuhenkinen ja nautin kisajännityksen tuomasta tunteesta. En ole kuitenkaan vielä läheskään "varmalla" tasolla pelini suhteen ja todella epänonnisia kierroksia saattaa tulla välillä, joissa esimerkiksi draivaan ensimmäiset kolme avausta suoraan outtiin. Ja nyt olen menossa yksin ensimmäisiin kisoihini, joissa taidan olla vielä kisan händärijumbo. Pieni jännitys on siis paikallaan. Jännityksen ja innostuksen ihana yhdistelmä.

Rangella vielä hymyilytti

Viikko on mennyt tiiviisti töissä, joten en ole päässyt tällä viikolla golfin pariin ennen tätä iltaa. Päätin käydä kokeilemassa lyöntejä rangella. Löin ensin 2 täyttä korillista raudoilla, korillisen draiverilla ja lisäksi päälle putti -ja chippitreeniä. 



Huomenna luvassa kisaraporttia ja tunnelmia TAGista ja uudesta Golf Centerin liikkeestä. Pitäkää peukut pystyssä! 

Huomiset vaatteet valmiina ensimmäisiin kisoihin




2 kommenttia:

  1. Hei! Kiva kun aloit seuraamaan instagramissa :) Olenkin toivonut, että löytäisin jonkun naisgolffarin blogin, jossa pääsisi lukemaan toisen ajatuksia lajista. Ensivaikutelma blogistasi on todella hyvä. Onnea sinulle kisaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Peppi! Kiitos, kun kommentoit ja kiva kuulla, että seuraat blogia. Naisgolfareiden blogeja ei tosiaan taida olla kovin paljon. Instassa on kiva seurata muiden pelikuvia ja fiiliksiä kierrosten varrelta. Hyviä pelejä sinne! :)

      Poista