perjantai 1. heinäkuuta 2016

ILOISET FIILIKSET ENSIMMÄISTEN GOLFKISOJEN JÄLKEEN

Tänään oli superhieno päivä, sillä ylitin itseni osallistumalla yksin ensimmäisiin golfkisoihini. Kyseessä oli Tapiola Golfissa avatun uuden Golf Centerin "rennot ysikisat".
Tapiola Golfin hieno klubirakennus alkaa olla valmis

Kuten eilen illalla kirjoitin, niin jännitys oli kova ja perhosia vatsassa. Aamulla ei helpottanut yhtään, kun lähdin ajamaan kohti Tapiolaa puoli yhdeksän maissa. Ilma oli upea, pieniä poutapilviä, mutta muuten aurinko porotti siniseltä taivaalta. Saavuin ajoissa TAGin hienolle klubirakennukselle ja kävin ilmoittautumassa. Sain käsiini tuloskortin, eväitä, juoman sekä lahjana Golf Centerin sateenvarjon golfeja varten. Osallistumismaksu oli 30e eli todella edullinen lukuisiin palkintoihin nähden. Kisamaksu sisälsi tuotelahjoja, useita palkintoja, green feen sekä eväät. Tämä oli kannattava hinta, vaikka podiumille ei pääsisikään.


Siellä tuleva pelikenttä häämötti

 Lähdin kolmen kokeneemman naisen kanssa kolmannessa lähtöryhmässä klo 9.30. Ehdin kokeilla muutaman putin harjoitusgreenillä, mutta muuten lähdin kylmiltään matkaan. Kaikki pelikaverit ryhmässä olivat supermukavia ja opastivat kisaetiketissä. Olin hieman huojentunut, sillä pienet yksityiskohdat etiketteihin liittyen olivat minulle vielä epäselviä.

Tuloskortteihin oli merkattu, että minun piti avata ryhmäni ensimmäisenä. Olin varma, että lyöntini menisi hermostuksen piikkiin, mutta jotenkin sain muutettua jännityksen tuoman hermostuneen energian hyväksi pelienergiaksi. Draivi lähti n. 150 metriä melko suoraan. Toinen rautalyönti rauta-5:lla onnistui myös hyvin, mutta kolmas lyönti meni suoraan bunkkeriin. Bunkkerista pääsin liiankin hyvin ja taas kauas griinin ohi toiselle väylälle. Sieltä pääsin vaivalloisesti takaisin griinille ja lopulta kuului pallon helpottava kilahdus kuppiin. Ekasta par 4-väylästä oli selvitty, mutta 8:lla lyönnillä. Se ei onnistunut lannistamaan, vaan tuntui tosi hyvältä olla kisoissa ja fiilis oli ainutlaatuinen. Jatkoin hyvällä fiiliksellä ja tein elämäni toistaiseksi parhaimman puolikkaan kierroksen.



Lyönnit alkoivat kulkea, rautalyönnit napsahtivat kauniisti palloon ja draivit menivät pitkälle ja suoraan lähes poikkeuksetta. Oli holarikin melko lähellä, kun par 3-väylällä palloni jäi n. 30cm reiästä - siitä väylästä sain elämäni ensimmäisen birdien! Olipa hienoa tehdä se myös ekoissa kisoissa. Fiilis oli ihan uskomaton, kun sain kierrokselta bogeja, parin ja birdien.
Ensimmäinen birkkuni


Kisan varrella oli pieni hauskoja välikisoja, kuten pisin draivi Wilsonin järjestämänä. Pisimmän draivin lyönyt tulisi voittamaan Wilsonin draiverin. Oma draivini ei kyseisellä väylällä onnistunut, mikä hieman harmitti sillä draiveri minulta nimenomaan puuttui. Myös Pingilla oli yllätyksenä piste eräällä väylällä, jossa piti lyödä suoraan keskelle väylää lähelle sinne asetettua kylttiä. Omalla kohdalla löin aivan liian kovaa ja pallo lensi kauas kyltistä.

Kierroksesta selvitty ja klubi näkyvissä jo!

Palkintojen jako oli klo 12.30 uudessa Golf Centerin liikkeessä klubirakennuksen alakerrassa. Tiesin, että minulla on mahdollisuus voittaa jotain, sillä bogipisteitä kertyi hyvin 25 pistettä ja palkintoja oli jaossa useammille. Odotellessa palkintojenjakoa meille jaettiin goodiebagit ja tarjolla oli jääteetä, pikkusuolaista ja vaahtokarkkeja. Sekä superavulias Golf Centerin henkilökunta ja hieno valikoima tuotteita upeissa puitteissa.


Viimein alkoi palkintojenjako, jonka suoritti Golf Centerin store manager. Pääpalkintona oli PINGin Rhapsody draiveri. Sitten kuului voittajan nimi - Heli Puhakka! Olin voittanut superhienon PINGin draiverin ja koko kisan. Olo oli onnellisen pökertynyt ja koko päivä on mennyt todella hyvissä fiiliksissä. Oli tosi hienoa käydä nappaamassa pääpalkinto ja pitää pieni puhe. Olin onnellinen jo pelkästään siitä, että uskalsin osallistua yksin kisoihin tässä vaiheessa, mutta että pärjäsin vielä kisassa ja tein parhaan puolikkaan kierrokseni ikinä. Ja elämäni ensimmäisen birkun.

Palkintojenjako

Pääsin kokeilemaan Tapiola Golfin hienoihin "labroihin" heti uutta draiveriani ja se säädettiin minulle sopivaksi ja varreksi tuli stiffi, sillä lyöntinopeus oli tarpeeksi kova. Helly Golf instaan tulossa video jossain vaiheessa.

Suosittelen lämpimästi lähtemään rohkeasti kisoihin, jos on pienintäkään kiinnostusta. Omalta osalta kisat eivät varmasti jääneet tähän!


Kannattaa käydä tsekkaamassa Golf Centerin uusi liike TAGissa.


Oli muuten pakko lähteä tuulettamaan uutta draiveria heti Nevakseen. Tässä muutama kuva illalta.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti