sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

VALMISTAUTUMISTA ANNA GOLF TOURIA VARTEN!

Olen ilmoittautunut elämäni toisiin golfkisoihin ja kyseessä on tällä kertaa ammattimaiselta ja hulppealtakin vaikuttava Anna Golf Tour. Sain keväällä kotiin Anna Golf -lehden, joka oli erittäin hyödyllinen aloittaessani toista golfkesääni ja inspiroiduin lehden jutuista todella paljon. Näin lehdessä ilmoituksen myös Anna Golf tourista, ja olenkin seurannut kuvia osakilpailujen varrelta kesän aikana Instagramissa. Kisatunnelma on vaikuttanut hauskalta, joten on hienoa päästä itsekin mukaan peliin ja kokemaan isommat kilpailut.



Kirjoitin heinäkuun alussa ensimmäisistä kisoistani, jolloin jännitin todella paljon. Jännitys on taas korkealla, sillä kyseessä on isommat kisat, joihin osallistuu noin 100 henkeä. Olen varmasti myös porukan rookieita. Jännityksestä huolimatta  nautin kisan tuomasta kihelmöinnistä vatsanpohjassa, sillä olen erittäin kilpailuhenkinen.

Anna Golf Tourin osakilpailuja on kahdeksan, joista Aurinko Golf 20.8. on toiseksi viimeinen. Parhaimmille kilpailijoille on luvassa arvokkaita tuotepalkintoja ja pääpalkinto on todella upea, sillä jokaisen osakilpailun voittaja pääsee luksusmatkalle Portugaliin, jossa pelataan finaali.






Voittoa lähdetään tietenkin tavoittelemaan, joten olen päättänyt treenata kisoihin asti ahkerasti sen mitä töiltäni ehdin. Olen syöttänyt kaikki pelini Golf Game Bookkiin, jonka avulla voi tilastoida omat pelit, puttien määrät ja avausten suunnat. Näin pystyy näkemään kokonaiskuvaa omista peleistä ja mistä omat lyönnit koostuvat. 

Lyöntieni perusteella tarvitsen treeniä erityisesti lähipeliin, sillä putteja on tullut aivan liikaa. Myös chippini takkuilevat. Rautalyönnit ja draivit ovat kohtuullisen pitkiä, kunhan saisin suunnattua lyönnit oikeaan suuntaan. Pään sisällä oleva navigaattorini on huolestuttavan usein hukassa.

Seuraavan kolmen viikon ajan olen varmasti tuttu näky rangella, jossa pyrin käymään 2-3 kertaa viikossa. Yritän ehtiä pelaamaan myös muutaman treenikierroksen sen lisäksi.

Nähdään Aurinko Golfissa!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti