tiistai 5. heinäkuuta 2016

ADRENALIINIKOUKUSSA DRAIVERIIN

Lempimailani on ehdottomasti draiveri. Nautin, kun pääsen lyömään täysillä ja adrenaliini alkaa virrata kehossani, kun näen pallon lähtevän kovaa ja kauas. Draiveri on ollut myös varmin mailani ja draivini ovat olleet parempia kuin rautalyöntini.

Kisavoittooni asti olen pelannut mentorini vanhalla Shlazinger -miesten draiverilla, joka on noin 7 vuotta vanha ja vanhaa teknologiaa. Opin alkuvaikeuksien jälkeen käyttämään sitä ja löin aika laakeasti pesismäisellä tyylillä, mutta pallo lähti yleensä suoraan ja melko pitkälle muuhun tasooni nähden. Parhaimmillaan draivini olivat 200m+- pituisia lyöntejä.

 GameBook -sovelluksen avulla pystyt helposti mittaamaan draivisi pituuden

Kisoista sain ensimmäisen oman draiverini PING Rhapsodyn, jonka pitäisi olla helppo ja anteeksiantava naisten draiveri. Olen pelannut sillä vasta pari kierrosta ja ehtinyt käydä kerran rangella, mutta vielä on paljon opettelemista. Olen myös yrittänyt opetella lyömään paremmalla tekniikalla, jolloin maila tulee enemmän pystystä (ei niin laakeasti) ja sisältä ulos. Pallo lähtee tällä hetkellä lähes poikkeuksetta slaissaamaan oikealle. Tavoitteena on saada kuitenkin PINGin draiveri kesän aikana haltuun niin, että pääsisin jälleen noin 200metrin draiveihin kiinni. Onneksi on pron tunti jo varattuna!

Osa pelaa kaikki avaukset väyläpuilla ja jättävät "vaikean draiverin" pois. Kaikkien kannattaa pelata juuri niillä mailoilla kuin hyvältä tuntuu, mutta omalla kohdallani draiveri luo peliin hienoa tunnetta. Mielestäni se kuuluu myös pelin henkeen.

Tässä alla video  TAGin Golf Center -liikkeestä, jossa kokeilin mailaa ensimmäisen kerran,samalla katsottiin minulle sopiva varren jäykkyys ja lavan nostoaste. Lyönti on liian laakamainen, joten älkää ottako mallia! :)



Ett filmklipp publicerat av Helly Golf (@helly_golf)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti