perjantai 22. heinäkuuta 2016

RAUTAFLUNSSA SELÄTETTY

Kirjoitin viimeksi painajaismaisesta kierroksesta golfkentällä, jolloin kadotin swingini rautamailoilla lyödessä. Kävin sen jälkeen rangella lyömässä, jolloin lyönnit lähtivät vähän paremmin. Ajattelin jo, että swingi on palannut, mutta kentälle mennessä "rautaflunssa" vaivasi edelleen. Olo oli tosi vaikea ja nöyryytetty, kun rautamailat eivät totelleet vieläkään yhtään ja olin pelaamassa mentorini ja hänen ystävänsä kanssa. Mietin, että milloin tämä kidutus loppuu. Päätin, että pidän välipäivän ja jatkan sinnikkäästi rangeharjoittelua.

Rangella pallot lähtivät seuraavalla kerralla tosi hyvin. Treenasin ahkerasti nurtsilta kaikilla eri rautamailoilla. Asettelin palloja välillä epätasaisiin kohtiin nurtsilla ja päätin, että pystyn lyömään myös vaikeammista paikoista. Olin helpottunut, kun pallot napsahtelivat nätisti ilmaan ja lähtivät lähes oikeaan suuntaan. Välillä saatoin lyödessä palloja liikaa vasemmalle, sillä pelkäsin niin paljon, että ne lähtevät huonosti oikealle kuten peleissä. Harjoittelin lisäksi chippejä ja putteja. Tuntui tosi hyvältä ja ajattelin, että olen taas valmis kokeilemaan peliä kentällä, vaikka edelleen pieni epävarmuus kalvasi huonojen kierrosten vuoksi.


Rage ja sitten range range range!

Chippitreeniä bunkkerin yli rangella

Lähdin rohkeasti mentorini kanssa pelaamaan Nevakseen ja kokeilemaan uudelleen. Ensimmäinen rautalyöntini kierroksella jännitti, sillä itsevarmuus oli kadonnut yhtä nopeasti kuin rautaswinginikin. Asettuessani pallon eteen yritin vain miettiä rentoutta ja peruspalikoita kohdalleen. Hengitä, katse pallossa, jaloissa jousto, selkä suorana, taaksevienti, hartioiden kierto ja rento swingi. Löin rauta-5:lla ja pallo lensi komeassa kaaressa greenin vieressä olevaan bunkkeriin. Olin todella helpottunut. Kierros jatkui hyvillä rautalyönneillä ja draiveri totteli. Myös chipit onnistuivat paremmin, mikä oli varmasti rangeharjoittelun ansiota. Tein toistaiseksi parhaimman 18-reikäisen kierrokseni ja händärini laski 29.5:een. Alla tulokseni.

Tästä on hyvä jatkaa ahkeraa treenaamista. Älkää säikähtälö "mailaflunssia". Niistä pääsee lopulta yli, kesti ne päivän, viikon tai kuukauden. 


Golf Game Book -sovelluksen avulla saa helposti merkattua ja tilastoitua omat kierrokset





5 kommenttia:

  1. Hienoa! Tämä antaa uskoa omaankiin peliin, että suon pohjalta voi nousta 😂

    VastaaPoista
  2. Todellakin voi nousta ja nousee! :) Tämä laji vaan koettelee välillä vähän enemmän. Takapakkia tulee, mutta sitten tulee hetki jolloin pääsee taas harppauksen eteenpäin! Tsemppiä harjoitteluun ja peleihin!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Tuo Gamebook on kyllä kätevä! Niin paljon helpompi kuin kirjoitella tuloskorttiin. :)

    VastaaPoista
  5. Se on ihan paras golfapplikaatio. Pidän siitä miten se tilastoi kaikki kierrokset ja voi katsoa isommassa kuvassa miten pelit ovat menneet. Pitääkin tehdä Game Bookista oma juttu ja pureutua sen ominaisuuksiin!:)

    VastaaPoista