tiistai 27. joulukuuta 2016

GOLFTAVOITTEENI VUODELLE 2017

Uuden vuoden kynnyksellä on mielestäni hyvä aika kerrata kuluneen vuoden tapahtumat ja katsoa positiivisin mielin tulevaan. Se on kuin puhdistautumisriitti. Voi hyvillä mielin aloittaa puhtaalta pöydältä, luopua vanhoista ajatuksista tai tavoitteista, jatkaa ja / tai asettaa uusia tavoitteita tulevalle vuodelle.

Golffissakin voi asettaa itselleen tavoitteita tulevalle vuodelle. Ne voivat olla erittäin konkreettisia, kuten ihannetasoitus, draivin pituus, keskimääräinen puttimäärä tai esimerkiksi seuran mestaruuskilpailuiden voitto. Tai sitten ne eivät ole näin konkreettisia ja yksityiskohtaisia, kuten omani...



Kulunut vuosi oli omalla kohdalla golffin täyteinen ja sen aikana kipinä golffiin vain yltyi. Pelasin yhteensä noin 70 kierrosta koko kauden aikana. Kesän aikana syntyi Helly Golf –blogi. Osallistuin golfkilpailuihin ja kävimme ystävien kanssa pienellä golfreissullakin.

Tasoitukseni oli kauden alussa vielä 46, mutta laski kesän aikana 29,5:een. Otin aluksi kovasti paineita händärin laskemisesta, mutta tajusin kesän aikana ettei se ole itseisarvo. Haluan vain pystyä keskittymään paremmin lyönteihin ja päästä tasaisempiin suorituksiin. Händäri laskee sen mukaan, enkä mieti sitä sen enempää.


Tuleva vuosi tuo minulle mukanaan erittäin mielenkiintoisia uusia haasteita golffin parissa pelaamisen lisäksi myös muilta osin. Olen näistä uusista haasteista erittäin innoissani ja odotan, että pääsen kertomaan teille niistä lähikuukausina lisää. Tulen jatkamaan siis aktiivista golffaamista ja blogin pitämistä myös ensi vuonna.

Vuosi 2017 menee tiiviisti golffin parissa ja kolme henkilökohtaista tavoitettani tulevalle vuodelle ovat:

1. Saada lisää naisharrastajia golffin pariin 
Golf on antanut itselle paljon ja toivon, että monet muutkin naiset kokeilisivat golffia ennakkoluuloista huolimatta ja löytäisivät lajin tuoman hyvän olon, liikunnallisuuden sekä sosiaaliset ilot. Olisi kiva saada enemmän naispuolista seuraa golfkentille!

Naisgolffareilla on hauskaa..!

2. Osallistua aktiivisesti golfkilpailuihin
Golf on täydellinen laji kilpailemiseen kaiken tasoisille pelaajille. Kokeilin viime kesänä muutamat kisat kuten Anna Golf Tourin, ja Tapiola Golffin järjestämät ysikisat. Voitin pelkoni ja jännitykseni, ja tajusin, että minulla on todella iso kipinä kilpailemiseen. Tulevalla kaudella haluan osallistua kilpailuihin vielä enemmän ja pärjätä myös niissä.


Anna Golf Tour -kilpailu Aurinko Golffissa oli elämyksellinen kokemus

3. Zen golf
Golf koettelee kärsivällisyyttä ja sen vuoksi on sääli, että moni jättää lajin alussa kesken. Olen erittäin onnellinen, että jatkoin lajin parissa vaikka alkuun pääseminen oli vaikeaa. En päästänyt itseäni helpolla, sillä kärsimättömänä halusin oppia kaiken heti. Se ei ole golffissa mahdollista ja laji vaatii erittäin paljon keskittymistä ja kärsivällisyyttä. Olen oppinut golffin myötä zenimäisyyttä, mutta paljon on vielä opittavaa. Tavoitteeni on hengitellä enemmän tulevana vuonna kentällä ja jättää kiukuntunteet vähemmälle.


KIITOS SEURAAJILLE TÄSTÄ ENSIMMÄISESTÄ VUODESTA BLOGIN PARISSA JA ONNELLISTA GOLFFIN TÄYTEISTÄ VUOTTA 2017! TOIVOTTAVASTI PYSYTTE MENOSSA MUKANA ENSI VUONNAKIN!

Kiitos tästä vuodesta ja tehdään tulevasta vuodesta vielä elämyksellisempi!

Mitä tavoitteita ja suunnitelmia teillä on tulevalle vuodelle?  

3 kommenttia:

  1. Jos saisi holarin tehtyä pois kuleksimasta, niin olisi ihan jepa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä tavoite! Se löytyy myös omalta Life goals -listalta ;)

      Poista
    2. Kyllä se vielä joku vuosi...20 vuotta yritystä jo takana...

      Poista